Smuk spread med gulerødder, pinjekerner og parmesan, som er perfekt at dyppe grøntsager i.
Bagt æggekage med hytteost, peberfrugt, rødløg og spinat - nem og god æggeret.
Nem og simpel couscous salat med champignon, peberfrugt og bladselleri.
En ægte omgang comfortfood af en karryret med aubergine, peberfrugt og sukkerærter.
Har du nogensindet lavet en pastaret med tahin og broccoli? Hvis nej, så er det på tide!
En version af vegetardeller med grønne ærter og lidt mynte til at friske dem op.
Lækker, grøn panderet med grønkål, butterbeans og æg. Simpel ret med masser af protein.
Capresesalat! Den friske tomat, det fede ost og den aromatiske basilikum går perfekt hånd i hånd.
Røsti med kartofler og løg er en nem, spændende og smagfuld måde at bruge kartofler kreativt.
Cremet panderet med bønner og soltørrede tomater, der er perfekt til aftensmaden.
Spread af grønkål, gulerødder, kikærter og tahin, der er genial at dyppe dine grøntsager i.
Nem og simpel salat med broccoli, æbler, pinjekerner og feta. Perfekt tilbehør til aftensmaden.
Prøv denne lækre edamame spread, der kun består af fire ingredienser. Perfekt til grøntsagerne.
Spice din glutenfrie pasta op med en cremet, grøn pastasauce lavet med ærter og porre.
Delikat og velsmagende dessert med abrikoser og blåbær, der tilberedes dagen før.
Frisk og syrlig salat med rosenkål, appelsin, granatæblekerner, spidskål, nødder og vinaigrette.
Omelet med grøntsager er en genial måde at starte morgenen på med protein og grønt.
Denne børnevenlige veganske Thousand Island dressing er genial til at spice din salat op.
En simpel, nem og børnevenlig salat til aftensmaden - fyldt med næring og grønt.
Rosenkål og kikærter i airfryer
Her får du opskriften på knasende, lækre rosenkål og kikærter vendt med frisk æble.
Prøv at tilsætte juicepulp til dine røræg næste gang, du skal have det til morgenmad.
Hummus med smørbønner og avocado, som gør hummussen endnu mere cremet.
Lækker måltidssalat med avocado, belugalinser, spinat, ristede nødder og krydderurter.
Smuk tallerken med rødbedehummus med bagte gulerødder og ristede hasselnødder.