• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Vegetarretter

Alt, der puttes ind i kroppen, skal enten optages eller ud igen. Hvis kroppen ikke kan optage det, skal kroppen bruge energi på at få det ud igen. Det tager energien fra kroppen – hvilket også er grunden til, at folk bliver trætte og falder i søvn efter aftensmaden.
Meningen er, at vi skal spise mad, som tilfører os energi – ikke mad, der dræner kroppen for energi. Hvilket også er en af årsagerne til, at jeg personligt lever hovedsageligt plantebaseret. Derfor har jeg her lavet nogle opskrifter på sunde retter som samtidig er nemme retter, som du kan lave til dig selv eller familien.
Under grønne retter finder du forslag til både kolde og varme plantebaserede, hovedsageligt vegetariske, retter. Forslag til hvordan du fx omdanner dine juicerester til lækre og velsmagende brød og på alternativer til de mere sukkerholdige snacks.
Mit overordnede mål er at aflive myten om, at sundhed er svært og kompliceret. Derfor kan det hele også laves på under 20-30 minutter. De er designet med henblik på at tilfredsstille dine smagsløg og samtidig booste din indre sundheds-bankkonto..
Der er også forslag til sunde snacks, bagværk, is og cocktails. De er bare uden forarbejdet sukker, komælk og kunstige tilsætningsstoffer. 
Du kan med fordel opbevare dine madrester i Zwilling vakuumbeholdere, for at holde dem frisk i længere tid. Bevar smag og næring i dine madrester.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud