Kartoffelrøsti

Røsti med kartofler og løg

Kartoffelrøsti | Røsti med kartofler og løg
Røsti er en nem, spændende og smagfuld måde at bruge kartofler kreativt. Du skal blot rive kartoflerne, blande dem med de øvrige ingredienser og stege dem sprøde på en pande, der er fri for giftige kemikalier.
Kartoffelrøsti kan bruges som almindeligt tilbehør til aftensmaden, men kan også være sin egen ret med avocado og æg til frokost. Kartoffelerne kan også skiftes ud ed jordskokker eller anden rodfrugt - prøv dig frem.
star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

4.0 fra 2 brugere

Ingredienser

  • 4 bagekartofler

  • 1 løg

  • 1 æg

  • 1 dl fuldkornshvedemel

  • Salt

  • Friskkværnet peber

  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skræl og riv bagekartoflerne

  2. Pres så meget vand som muligt fra kartoflerne - eventuelt i et klæde

  3. Hak løget meget fint

  4. Bland alle ingredienserne i en skål

  5. Fordel i mindre flade klatter på en opvarmet pande med olie og steg dem sprøde - vend undervejs