Ærtedeller

Vegetariske deller med ærter og mynte

Ærtedeller | Vegetariske deller med ærter og mynte

Vil du også gerne undgå kød i dine deller? Så har vi her hos High on Life flere bud på vegetardeller. Disse er ikke en undtagelse. Denne version er med grønne ærter og lidt mynte til at friske dem op. Den fine grønne farve gør disse vegetardeller ekstra indbydende. Prøv dem f.eks. i en burger.

"Farsen" blendes på ingen tid i en powerblender fra Vitamix.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Antal

10 stk

Ingredienser

  • 380 g frosne ærter, optøet

  • 60 g havregryn (gerne glutenfri)

  • 2 fed hvidløg

  • 2 æg

  • 1⁄2 citron - saft og skal herfra

  • Lidt friske mynteblade

  • 1⁄2 tsk bagepulver

  • 1 tsk salt

  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Blend havregryn til mel

  2. Tilsæt alle de resterede ingredienserne til blenderen, men kun halvdelen af ærterne og blend til en ensartet masse

  3. Bland de sidste ærter i

  4. Varm olie op på en pande og steg dellerne i ønsket størrelse