Thai karry

Karryret med aubergine og peberfrugt

Thai karry | Karryret med aubergine og peberfrugt
En ægte omgang comfortfood lavet i sauterpanden fra De Buyer. Karryretter er super geniale, hvis man ønsker at øge sit grøntsagsindtag. Denne ret er med aubergine, sukkerærter og peberfrugt, men det kunne lige så godt havre været squash, broccoli, spinat eller græskar, der var hovedpersonerne. For en karryret med mere protein kan du også tilsætte bælgfrugter som kikærter, butterbeans eller linser.
star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 løg, finthakket

  • 1 cm frisk ingefær, finthakket

  • 4 tsk. grøn karrypasta

  • 1 aubergine, skåret i mindre tern

  • 1 gul peberfrugt, skåret i skiver

  • 1 dåse kokosmælk

  • 1 stænger citrongræs

  • 75 g sukkerærter, skåret i mindre stykker

  • 1 håndfuld frisk basilikum, finthakket

  • Salt

  • Friskkværnet peber

  • Ris til servering

Fremgangsmåde

  1. Kog risene efter anvisningen på pakken

  2. I en sauterpande svitses løg og frisk ingefær i grøn karry pasta

  3. Tilsæt aubergine, peberfrugt til panden og lad det stege lidt med

  4. Tilsæt kokosmælk til panden

  5. Pil det yderste lag af citrongræsstængerne af og skær toppen af - med en kniv presses bunden flad. Tilsæt til panden

  6. Tilsæt sukkerærter og frisk basilikum til panden

  7. Lade det komme op og koge. Smag til med salt og peber