Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give
Ingredienser
-
1 løg, finthakket
-
1 cm frisk ingefær, finthakket
-
4 tsk. grøn karrypasta
-
1 aubergine, skåret i mindre tern
-
1 gul peberfrugt, skåret i skiver
-
1 dåse kokosmælk
-
1 stænger citrongræs
-
75 g sukkerærter, skåret i mindre stykker
-
1 håndfuld frisk basilikum, finthakket
-
Salt
-
Friskkværnet peber
-
Ris til servering
Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisningen på pakken
I en sauterpande svitses løg og frisk ingefær i grøn karry pasta
Tilsæt aubergine, peberfrugt til panden og lad det stege lidt med
Tilsæt kokosmælk til panden
Pil det yderste lag af citrongræsstængerne af og skær toppen af - med en kniv presses bunden flad. Tilsæt til panden
Tilsæt sukkerærter og frisk basilikum til panden
Lade det komme op og koge. Smag til med salt og peber