Hverdagssalat

Spidskålssalat med edamamebønner og saltede mandler

Hverdagssalat | Spidskålssalat med edamamebønner og saltede mandler

Mangler du også nogle gange en simpel, nem og børnevenlig salat til aftensmaden - der er lidt mere kraft i? Så prøv denne omgang med spidskål, edamamebønner, tomater, gulerødder og saltede mandler. Hvis du har nogle andre rester i køleskabet, der skal bruges kan du også tilsætte dem til salaten. Det kunne være agurk, feta, ristede kikærter, oliven, æbler, en anden type kål, spinat og så videre. 

Saltmandlerne kan også skiftes ud med ristede græskarkerner, cashewnødder eller solsikkefrø.

Vi serverer den med vores veganske Thousand Island dressing.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

4.5 fra 2 brugere

Image of Hverdagssalat | Spidskålssalat med edamamebønner og saltede maandler

Ingredienser

  • ½ spidskål, fintsnittet

  • 2 dl edamamebønner

  • ½ portion saltede mandler (men lav blot hele portionen)

  • 200 g tomater, halveret

  • 2 gulerødder, skrællet i tynde strimler

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne i en skål (gem lidt saltede mandler til at toppe med)

  2. Servér eventuelt med en dressing