Butterbeans med grønkål

Panderet med butterbeans og grønkål

Butterbeans med grønkål | Panderet med butterbeans og grønkål

Lækker, grøn panderet med grønkål, butterbeans og æg. Super simpel ret, hvor du også kan tilsætte andre rester af grøntsager. Spis den, som den er eller med glutenfrit brød til. Retten er rig på protein og andre gode næringsstoffer fra bønner og grønkål.
Vi laver retten i de skønne sauterpander fra De Buyer.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 fed hvidløg, finthakket

  • 1 rødløg, finthakket

  • 4 tsk olie til stegning

  • 2 dåser butterbeans, drænet og skyllet

  • Salt

  • Friskkværnet peber

  • 6 blade frisk grønkål

  • 1⁄2 citron - saft og skal

  • 4 æg

Fremgangsmåde

  1. Svits hvidløg og rødløg olie på en pande

  2. Tilsæt butterbeans, salt og peber til panden og lad det stege i 5 minutter

  3. Fjern stilkene fra grønkål og riv bladene i mindre stykker

  4. Tilsæt grønkålen panden

  5. Når grønkålen er blevet mørkere og blød slås æggene ud ovenpå

  6. Servér når æggene har ønsker konsistens