Lækker, grøn panderet med grønkål, butterbeans og æg. Super simpel ret, hvor du også kan tilsætte andre rester af grøntsager. Spis den, som den er eller med glutenfrit brød til. Retten er rig på protein og andre gode næringsstoffer fra bønner og grønkål.
Vi laver retten i de skønne sauterpander fra De Buyer.
Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give
Ingredienser
-
3 fed hvidløg, finthakket
-
1 rødløg, finthakket
-
4 tsk olie til stegning
-
2 dåser butterbeans, drænet og skyllet
-
Salt
-
Friskkværnet peber
-
6 blade frisk grønkål
-
1⁄2 citron - saft og skal
-
4 æg
Fremgangsmåde
Svits hvidløg og rødløg olie på en pande
Tilsæt butterbeans, salt og peber til panden og lad det stege i 5 minutter
Fjern stilkene fra grønkål og riv bladene i mindre stykker
Tilsæt grønkålen panden
Når grønkålen er blevet mørkere og blød slås æggene ud ovenpå
Servér når æggene har ønsker konsistens
Relaterede produkter
10 års garanti
Vitamix
Vitamix Ascent A3500i, Børstet stål
Salgspris5.998,00 kr
De Buyer
De Buyer Affinity Pande, 24 cm
Salgspris998,00 kr
De Buyer
De Buyer Mineral B Pro stegepande, 28 cm
Salgspris740,00 kr
De Buyer
De Buyer Mineral B Country Sauterpande, 28 cm
Salgspris614,00 kr
De Buyer
De Buyer Glas Låg med Rustfrit Stål Knob, 28 cm
Salgspris265,00 kr
De Buyer
De Buyer Skål Rustfrit Stål, 20 cm
Salgspris315,00 kr
De Buyer
De Buyer B Bois Stegespatel
Salgspris162,00 kr
De Buyer
De Buyer Varmbeskyttende Håndtag til Pander
Salgspris79,00 kr
A.Vogel
A.Vogel Herbamare ØKO Bouillon, 250 g
Salgspris52,00 kr
Ecoinvent
Ecoinvent Hørviskestykke, Natur
Salgspris89,00 kr