Gulerødder med rødbedehummus

Rødbedehummus med bagte gulerødder

Rødbedehummus med gulerødder | Rødbedehummus med bagte gulerødder

En rigtig sommertallerken fyldt med en masse farver, vitaminer, mineraler, gode smage og forskellige konsistenser. Der er lidt chili i rødbedehummussen - dette kan du undlade, men det giver et lille spark til den ellers milde ret. Gulerødderne kan enten bages i ovn eller airfryer. Begge fremgangsmåder er beskrevet. Rødbedehummusen er lavet ud fra denne opskrift på spizy beet hummus.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 portion spizy beet hummus (tilsat 2 tsk tahin)

  • Ca. 600 g gulerødder, skyllet og skåret i mundrette stykker
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 tsk stødt paprika
  • 0,5 tsk salt
  • 1 håndfuld hasselnødder, grofthakket
  • Frisk dild til pynt

Fremgangsmåde

  1. Vend gulerødderne i olivenolie, paprika og salt

  2. Bag gulerødderne i en forvarmet ovn ved 200°C varmluft i 10 minutter eller i en airfryer ved 200°C i 5 minutter

  3. Rist hasselnødderne på en pande

  4. Anret hummussen på en tallerken, top med de bagte gulerødder, ristede hasselnødder og frisk dild. Velbekomme