Bønner i soltørrede tomater

Cremet ret med bønner og soltørrede tomater

Bønner i soltørrede tomater | Cremet ret med bønner og soltørrede tomater

Lækker vegansk, cremet panderet med butterbeans og soltørrede tomater. Spis dem som den er eller dyp noget glutenfri brød i den. De varme krydderier gør retten ekstra lækker!
Denne lækre ret indeholder ingen råvarer fra dyr eller gluten, derfor kan den nydes af de fleste.

Vi laver den i en sauterpande fra De Buyer.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 60 g cashewnødder + kogende vand

  • 100 g soltørrede tomater

  • 3 fed hvidløg

  • 3 spsk gærflager

  • 3 spsk tomatpuré

  • 1⁄2 tsk chiliflager

  • 1 tsk sød paprika

  • 200 ml havredrik (glutenfri)

  • 2 dåser butterbeans, drænet og skyllet

  • 75 g frisk spinat, grofthakket

  • Salt

  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Sæt cashewnødderne i blød i kogende vand i 15 minutter. Dræn og skyl dem derefter

  2. Blend cashewnødder, soltørrede tomater, hvidløg, gærflager, tomatpuré, krydderierne og havredrik til en glat sauce

  3. På en pande hældes saucen ud og blandes med butterbeans

  4. Tilsæt spinaten til panden

  5. Smag til med salt og peber