Bagt æggekage

Æggekage med hytteost og peberfrugt

Bagt æggekage | Æggekage med hytteost og peberfrugt
Rør ingredienserne sammen og bag dem i et fad i ovnen - vupti, så har du en lækker æggekage. Opskriften kan også laves i en airfryer - bare en mindre portion og kortere bagetid.
star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 6 æg

  • 450 g hytteost

  • 35 g parmesan

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 rødløg

  • 1 håndfuld frisk spinat

  • 2 dl finvalsede havregryn

  • Salt

  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn til 180ºC varmluft

  2. Pisk med en gaffel æg, hytteost og parmesan sammen i en skål

  3. Snit peberfrugten til små tern

  4. Hak rødløget fint

  5. Tilsæt alle de resterende ingredienser til skålen og bland godt sammen

  6. Hæld i et beklædt ovnfast fad

  7. Bag i 30 minutter

  8. Dæk med sølvpapir og bag i yderligere 30 minutter