Har du nogensindet lavet en pastaret med tahin? Hvis nej, så er det på tide!
Denne nemme pastaret med masser af grønt og glutenfri pasta serveres med en cremet sauce med tahin og citronsaft.
Se vores opskrift på hjemmelavet tahin her.
Har du nogensindet lavet en pastaret med tahin? Hvis nej, så er det på tide!
Denne nemme pastaret med masser af grønt og glutenfri pasta serveres med en cremet sauce med tahin og citronsaft.
Se vores opskrift på hjemmelavet tahin her.
Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give
1 broccoli
250 g pasta (glutenfri) - vi brugte glutenfri sedanni
2 skalotteløg
4 fed hvidløg
1 tsk. chiliflager
1-2 dl pastavand
100 g tahin
1 spsk. akacie honning
1 citron - saft og skal herfra
Salt
Friskkværnet peber
Olie til stegning
Skær broccoli til mindre buketter
Kog pasta efter anvisning - tilsæt broccoli buketterne de 3 sidste minutter
Snit skalotteløg og hvidløg fint
Svits skalotteløg, hvidløg og chiliflager i lidt olie på en sauterpande
Tilsæt pastavand, tahin, akacie honning, citronskal og saft til panden og lad det simre
Dræn pasta og broccoli og tilsæt det til panden
Smag til med salt og peber