Pasta med broccoli og tahin

Pastaret med broccoli og tahin

Pasta med broccoli og tahin

Har du nogensindet lavet en pastaret med tahin? Hvis nej, så er det på tide!
Denne nemme pastaret med masser af grønt og glutenfri pasta serveres med en cremet sauce med tahin og citronsaft.

Se vores opskrift på hjemmelavet tahin her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 broccoli

  • 250 g pasta (glutenfri) - vi brugte glutenfri sedanni

  • 2 skalotteløg

  • 4 fed hvidløg

  • 1 tsk. chiliflager

  • 1-2 dl pastavand

  • 100 g tahin

  • 1 spsk. akacie honning

  • 1 citron - saft og skal herfra

  • Salt

  • Friskkværnet peber

  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skær broccoli til mindre buketter

  2. Kog pasta efter anvisning - tilsæt broccoli buketterne de 3 sidste minutter

  3. Snit skalotteløg og hvidløg fint

  4. Svits skalotteløg, hvidløg og chiliflager i lidt olie på en sauterpande

  5. Tilsæt pastavand, tahin, akacie honning, citronskal og saft til panden og lad det simre

  6. Dræn pasta og broccoli og tilsæt det til panden

  7. Smag til med salt og peber