Omelet med grønt

Omelet med gulerødder og spinat

Omelet med grønt | Omelet med gulerødder og spinat

Personligt elsker vi æg fra morgenstunden. Ofte sammen med en powerjuice - eller smoothie. Det holder os mætte og tilpasse i laaang tid. En omelet kan sagtens bruges til at snige lidt ekstra grøntsager ind i hverdagen. Du kan også tilføje spidskål, porre, persille, blomkål eller anden madrest fra dagen før, f.eks. quinoa. Og har du en juicemaskinen, kan du faktisk bruge pulpen fra din juice itl omeletten. Husk dog at undlade æblekerner og skallen fra citrusfrugt. 

Omelet er et godt bud på en sund, simpel og mættende madret, som er meget hurtig at lave. Og har du alligevel ikke tålmodighed, så mind dig selv om, at retten er færdig "lige omelet".

Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”Power Blending” – Verdens hurtigste fastfood.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Antal

2-3 pers

Ingredienser

  • 4 æg

  • 1 gulerod

  • 1/6 rødløg

  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • ¼ rød peberfrugt

  • 1 håndfuld spinat

  • 1 knivspids peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at give æg, løg, én knivspids peber og bouillon en hurtig blendertur

  2. Stop maskinen og tilsæt gulerod og rød peberfrugt ved lave omdrejninger, så de kke bliver blendet til en smoothie

  3. Tilsæt som det sidste spinaten, som kun lige skal mixes i massen og altså ikke blendes yderligere

  4. Opvarm kokosolie eller smør i en pande og hæld æggemassen ud i panden. Tilføj eventuelt et par løgringe

  5. Steg ved middelvarme i 10-15 minutter

Note

Drys evt. lidt spinat eller krydderurter som f.eks. persille ud over lige før servering.


har du en juicemaskine, kan du sagtens tilføje pulpen fra din juice til omeletten.