Lækkert og sundt bagværk

Lækre opskrifter på sunde kager, glutenfri pizzabunde, svampede boller, brød med frugt og sprødt knækbrød, finder du her. Gå på opdagelse og find dit nye favorit bagværk - med god samvittighed.

Fennikel-brød

Fennikel-brød

Glutenfri og vegansk brød med fennikelfrø, kerner og frø - et alternativ til rugbrød.

Chokoladecookies | Cookies med dadler og chokolade

Chokoladecookies

Glutenfri cookies uden tilsat sukker! Disse cookies er i stedet med havregryn, chokolade og dadler.

Kokosbagels | Bagels med kokos og ost

Kokosbagels

Skønne, simple bagels med kokosmel og mozzarella. Perfekte til madpakken.

Træstammer | Hjemmelavede sundere træstammer

Træstammer

Sundere træstammer med hjemmelavet marcipan, kikærter, dadler, havregryn og kakao.

Pistacie muffins | Muffins med pistacie

Pistacie muffins

Flotte, svampede muffins med pistacie - uden æg, mejeriprodukter og gluten.

Morgenmadscookies | Glutenfri cookies med nødder og gojibær

Morgenmadscookies

Gluten- og laktosefri cookies du kan nyde med god samvittighed til din morgenmad.

Sov godt kiks | Kiks med havregryn, kerner og mandler

Sov godt kiks

Kiks med havregryn, kerner og nødder, der er perfekte at spise før sengetid.

Madboller

Madboller

Her får du opskriften på lækre, bløde og glutenfri boller med oliven, tomat, squash og ost.

Knækbrød | Glutenfrit knækbrød med frø og kerner

Knækbrød

Knækbrød med frø og kerner er geniale som supplement til din smoothie eller til den lille sult.

Nøddebrød | Brød med nødder og kerner

Nøddebrød

Prøv dette lækre nøddebrød som er lavet af nødder, frø og kerner - et nærende valg.

Sød kartoffel brownie | Brownie med søde kartofler

Sød kartoffel brownie

Forkæl dig selv med lækker brownie med søde kartofler - et sundere til en klassisk brownie.

 Figen- og valnøddebrød | Brød med figner og valnødder

Figen- og valnøddebrød

Forkæl dig selv og dine gæster med dette luksuriøse brød med tørrede figner og  valnødder.

Glutenfri chai boller | Glutenfri boller med smag af chai te

Glutenfri chai boller

Glutenfri boller lavet med YOLO CHAI te, som giver bollerne en varm, dyb og krydret smag.

Blomkålsbagel | Bagels med blomkål og mozzerella

Blomkålsbagel

Øg dit grøntsagsindtag med disse lækre, saftige bagels med blomkål og mozzerella.

Pizzamuffins | Glutenfri pizzamuffins

Pizzamuffins

Er du vil med pizza? Så prøv disse pizzamuffins, der er perfekte til madpakken.

Puffet quinoa bar | Müslibar med puffet quinoa

Puffet quinoa bar

Der er ikke noget bedre end en lækker snack og intet slår en müslibar med puffet quinoa.

Koldhævede boller med juicepulp | Boller med gulerødder

Koldhævede boller med juicepulp

Super nemme koldhævede boller med pulp fra gulerødder - så går intet til spilde.

Tranebærbrød | Glutenfrit brød med tranebær

Tranebærbrød

En glutenfri version af et tranebærbrød, som nemt bikses sammen på blenderen.

Phyto crackers | Knækbrød med sesam og hørfrø

Phyto crackers

Lækre, glutenfri knækbrød med sesamfrø, hørfrø og chiafrø - brug dem som en lækker snack.

Cookies med 4 ingredienser | Cookies med chokolade og hasselnødder

Cookies med 4 ingredienser

Trods kun fire ingredienser smager de fantastisk - og det valgfrie fyld bidrager kun til mere smag. 

Bananbrød | Bananbrød med chokolade og peanutbutter

Bananbrød

Lækker og nemt bananbrød med chokolade, peanutbutter og mandler. Haps, siger vi bare!

Brownie med 4 ingredienser | Vegansk brownie

Brownie med 4 ingredienser

Denne nemme, veganske brownie er ikke kun nem at lave, men smager også fantastisk.

Pink raw kage | Raw kage med hindbær og lakrids

Pink raw kage

Nyd denne flotte, sansevækkende og næringsrige pink raw kage med hindbær og lakrids.

Squashbrød | Morgenmadsbrød med squash

Squashbrød

Lækkert og svampet morgenmadsbrød med squash - genial spise til morgenmad.

Glutenfrit bagværk

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du er interesseret i en masse inspiration og opskrifter til bagværk uden gluten. Her får du nemlig opskrifter på blandt andet knækbrød uden gluten, glutenfri boller og kage uden gluten. Vidste du, at du nemt kan lave billigt glutenfrit mel derhjemme? Med en tørkande til Vitamix Ascent eller Vitamix Explorian har det aldrig været nemmere at lave hjemmelavet mel - endda glutenfrit. Få tips og tricks til, hvordan du laver glutenfrit mel derhjemme lige her.

Brug dine rester i bagværk

Vil du gerne undgå madspild, er det en genial løsning at bruge rester fra grøntsagsskuffen, rester af nødder eller juice pulp i bagværk. Du kan nemlig putte både kerner, frø og nødder i kage, knækbrød eller boller. Du kan også lave squashbrød, pumpkin pie eller bagels med blomkål, så du får brugt rester af grøntsager. Hvis du laver friskpresset juice på din slow juicer, så anbefaler vi også, at du bruger pulpen i blandt andet knækbrød, kage eller boller. Er du interesseret i, hvad du ellers kan bruge din pulp fra juice til, så læs her.

Bælgfrugter i pizzadej

Det bliver mere og mere populært at bruge de geniale og lækre bælgfrugter i madlavning. Det forstår vi godt. Derfor kan du her på siden også blive inspireret til, hvordan du kan bruge bælgfrugter som sorte bønner, butterbeans og kikærter til at lave glutenfri pizzadej.