Rosenkål og kikærter i airfryer

Bagt rosenkål og kikærter med frisk æble

Rosenkål og kikærter i airfryer | Bagt rosenkål og kikærter med frisk æble

Dette er et sikkert hit at lave på en airfryer! Lækre rosenkål og skønne kikærter vendes med en masse smagsgivere, der i airfryeren giver de mest smagfulde, knasende rosenkål og kikærter. Hele molevitten vendes derefter med frisk æble, der tilsammen giver en skøn, mættende vegetarret, der både kan bruges som tilbehør eller som et reelt måltid, der tæller godt i grøntsagsregnskabet.

Se videoen med Mads Bo og Jesper, der laver mad og snakker om temaet "Sund på budget" her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 400 g. rosenkål
  • 2 dl forkogte kikærter
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecider
  • 2 spsk. sojasauce
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk løgpulver
  • 1 spsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • Saft fra ½ citron
  • 1 knivspids peber
  • 1 æble

Fremgangsmåde

  1. Start med at tilføje alle smagsgiverne i en skål og rør dem godt sammen

  2. Skær stokken af rosenkålene, fjern de yderste blade, vask og halvér dem

  3. Kom rosenkålene op i en skål sammen med de forkogte kikærter

  4. Vend det hele godt sammen og kom blandingen i en airfryer i 12-14 minutter ved 200°C. Ryst gerne kurven et par gange undervejs

  5. Når rosenkål og kikærter er blevet møre og har taget farve, kommes de tilbage i skålen og vendes rundt med et skiveskåret æble

Opskriftsvideo