Rosenkål salat

Salat med rosenkål og appelsin

Rosenkål salat | Salat med rosenkål og appelsin
Denne salat med rosenkål, appelsin, granatæblekerner, spidskål og nødder er et perfekt frisk indslag til frokosten eller aftensmaden. Vinaigretten kan enten blandes i en skål eller blendes homogen.
star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 400 g rosenkål

  • 1 lille spidskål, fintsnittet

  • 3 appelsiner

  • 1⁄2 granatæble (kerner herfra)

  • 2 håndfulde hasselnødder, hakkede

  • 1 håndfuld solsikkekerner

  • Vinaigrette

  • 1 spsk akacie honning

  • 1 spsk olivenolie

  • 1⁄2 citron - saft og skal herfra

  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Pil det yderste lag af rosenkålen og skær bunden af. Kog dem i 3 minutter - hæld vandet fra

  2. Skær appelsinen i både og halvere dem

  3. Bland i en skål alle ingredienserne til vinaigretten

  4. Bland det hele sammen og nyd