Nøddebrød

Brød med nødder og kerner

Nøddebrød | Brød med nødder og kerner

Prøv vores lækre nøddebrød som er lavet af nødder, frø og kerner - et sundere og nærende valg.

Nøddebrødet er fyldt med naturlige ingredienser, som giver brødet en sprød tekstur og en rig, nøddeagtig smag, der passer perfekt til enhver tid på dagen.

Nøddebrødet er både ideelt til morgenmad eller som en snack, der både tilfredsstiller og nærer din krop.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 spsk. kokosolie
  • 350 ml vand
  • 150 g havregryn
  • 90 g hørfrø
  • 135 g solsikkekerner
  • 65 g hasselnødder
  • 2 spsk. chiafrø
  • 4 spsk. husk
  • 1 spsk. akacie honning
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Smelt kokosolie

  2. Bland alle ingredienserne i en skål til en lidt klistret dej

  3. Lad den stå tildækket i minimum 2 timer ved stuetemperatur

  4. Forvarm ovn på 175°C varmluft

  5. Bag brødet i en almindelig brødform i 20 minutter

  6. Vend brødet på hovedet ud af brødformen og bag i 30-40 minuttet mere ude af formen