Knækbrød

Glutenfrit knækbrød med frø og kerner

Knækbrød | Glutenfrit knækbrød med frø og kerner

Knækbrød er geniale som supplement til din morgensmoothie eller hvis den lette sult trænger sig på.

Disse lækre knækbrød er fyldt med frø og kerner - og så er de nemme at lave.

Opskriften er udviklet af læge og sundhedsekspert Pia Norup.

Se videoen med Pia Norup og Mads Bo, der laver mad og snakker om temaet "Blodtryk i balance" her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 4 dl hørfrø
  • 2 dl græskarkerner
  • 2 dl sesamfrø
  • 2 dl solsikkekerner
  • 4 spsk chiafrø
  • 2 æg
  • 2 tsk salt
  • 4 dl koldt vand

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en skål og rør dem grundigt sammen

  2. Lad dejen hvile i mindst 20 minutter, så kernerne opsuger noget af vandet, og dejen føles knap så våd

  3. Smør med en dejskraber dejen ud på en bageplade med bagepapir i et jævnt lag så tyndt som muligt

  4. Bag knækbrødet i en forvarmet ovn ved 150°C i 45 minutter, eller til det er sprødt og gyldent

  5. Lad knækbrødet køle af på bagepladen

  6. Bræk det i mindre stykker

Opskriftsvideo