Pistacie muffins

Muffins med pistacie

Pistacie muffins | Muffins med pistacie

Selvom disse grønne muffins næsten ser unaturlige ud med den skønne grønne farve, så består de af ene rene ingredienser. Disse lækre, svampede muffins med pistacie er endda også uden æg, mejeriprodukter og gluten - så du kan servere dem for de fleste.

Derudover er der også spinat i, så det giver et boost til grøntsdagskontoen.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 180 g havremel (glutenfri)

  • 70 g kokosolie

  • 130 g havredrik (glutenfri)

  • 40 g (1 håndfuld ca.) frisk spinat

  • 1 banan

  • 2 spsk akacie honning

  • 2 tsk bagepulver

  • ½ tsk salt

  • 90 g pistacienødder, hakket (evt. i din blender)

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 180ºC varmluft

  2. Smelt kokosolie og tilsæt til blenderen sammen med havredrik, spinat, banan, akacie honning, bagepulver og salt

  3. Blend til en glat dej

  4. Vend de hakkede pistacienødder i dejen

  5. Fordel dejen ud i muffinsforme

  6. Bag i 15-20 minutter - put evt. sølvpapir ud over de sidste 5 minutter, hvis de bliver for mørke