Morgenmadscookies

Glutenfri cookies med nødder og gojibær

Morgenmadscookies | Glutenfri cookies med nødder og gojibær
Gluten- og laktosefri cookies du kan nyde med god samvittighed. De indeholder nemlig masser af gode kerner, nødder, frø, kokos og bær. Spis dem gerne som et sødt indslag til morgenmaden med et lækkert glas friskpresset juice. Dét er bare en god start på dagen!
star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 3 brugere

Ingredienser

  • 30 g græskarkerner

  • 65 g valnødder

  • 75 g cashewnødder

  • 20 g kokosmel

  • 65 g mandler, hakket

  • 2 stort bananer, mosede

  • 50 g kokosolie, smeltet

  • 20 g kokosflager

  • 50 g gojibær

  • 1 spsk hørfrø

  • 1 spsk akacie honning

  • 1 tsk vaniljepulver

  • 1 tsk stødt ingefær

  • 1 tsk salt

  • 1⁄2 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 180ºC varmluft

  2. Blend græskarkerner, valnødder, cashewnødder og kokosmel til mel

  3. I en skål blandes alle ingredienserne sammen til cookies dejen

  4. Fordel dejen ud i klatter på en beklædt bageplade

  5. Bag i 10-15 minutter

  6. Lad dem køle helt ned på pladen og nyd dem med et glas friskpresset juice