Kokosbagels

Bagels med kokos og ost

Kokosbagels | Bagels med kokos og ost
Skønne, simple bagels med kokosmel og mozzarella. Perfekte til madpakken. Der er ingen gluten i denne opskrift, derfor kan disse bagels også spises af dem, der undgår gluten. Servér med en lækker, cremet spread med grøntsager.
star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Antal

6 stk

Ingredienser

  • 3 æg

  • 100 g kokosmel

  • 2 tsk. bagepulver

  • 1 tsk. salt

  • 300 g mozzarella

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn til 200ºC varmluft

  2. Pisk æggene sammen i en skål med en gaffel

  3. Bland kokosmel, bagepulver og salt i skålen

  4. Smelt mozzarella i en skål f.eks. i en airfryer

  5. Bland alle ingredienserne sammen til en dej

  6. Form til 6 boller og placere dem på en beklædt bageplade. Med en finger laves hullet i midten

  7. Bag i 15-20 minutter

  8. Lad dem køle helt ned, inden de nydes