Chokoladecookies

Cookies med dadler og chokolade

Chokoladecookies | Cookies med dadler og chokolade
Glutenfri cookies uden tilsat sukker! Dét kan vi lide! Disse skønne chokoladecookies er til gengæld fyldt med havregryn, dadler og kakao. Servér dem for dine gæster med god samvittighed - måske med et glas lækker smoothie eller friskpresset juice.
star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

4.5 fra 2 brugere

Antal

9 stk

Ingredienser

    Dejen

  • 100 g kokosolie

  • 100 g havregryn (glutenfri)

  • 10 dadler, uden sten

  • 1 æg

  • 35 g kakaopulver

  • 1 tsk. stødt kanel

  • 1⁄2 tsk. vaniljepulver

  • 1⁄2 tsk. bagepulver

  • 1⁄2 tsk. natron

  • 1⁄2 tsk. salt

  • Andet

  • 50 g 70% chokolade (uden laktose)

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180ºC varmluft

  2. Smelt kokosolie

  3. Blend havregryn til mel

  4. Tilsæt alle ingredienserne til dejen til blenderen og blend

  5. Hak chokoladen groft

  6. Fordel dejen ud på en beklædt bageplade med en ske

  7. Bag i 8-9 minutter