• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

High on Life opskriftunivers

Gå på opdagelse i opskrifter på juice, smoothies, plantemælk, salater, nem aftensmad og lækre snacks som is, vafler, pandekager, sund nutella, desserter, cocktails og meget mere - så slå dig endelig løs.

Med opskrifterne vil vi gerne vise dig, at sundhed og velsmag ikke behøver at være tidskrævende og kedeligt. Opskrifterne er baseret på, at det skal være enkelt, let og velsmagende med ingredienser, du kan finde i de fleste supermarkeder. Med en powerblender som Vitamix i køkkenet, får fastfood en ny betydning. Har du ikke allerede en power blender, der kan lave både smoothies, is og rygende varm suppe, kan du efter vores mening finde de bedste her.

Husk: Vi har alle et forskelligt udgangspunkt, måske er det første gang, du for alvor vil kaste dig ud i det grønne plantebaserede liv. Måske er det første gang, du overhovedet selv skal juice og lave smoothies, eller også har du været i gang længe og er blot på udkig efter lidt ny inspiration. Uanset udgangspunkt så husk, at det vi spiser og drikker i dag, har vi lyst til i morgen.

Vi håber, opskrifterne vil gøre dig godt. Del endelig med dine kære.