Vegansk coleslaw

Vegansk coleslaw med gulerødder og spidskål

Vegansk coleslaw | Vegansk coleslaw med gulerødder og spidskål

En coleslaw som kan spises af alle. 

Coleslaw er det ultimative tilbehør til aftensmaden - uanset om det er til en sandwich, burger eller som salat til din aftensmad er denne veganske version af coleslaw et kæmpe hit.

Den veganske coleslaw smager fantastisk og en god måde at få sine grøntsager på - særligt på grund af den lækre og cremede dressing det er vendt i. Vi er fan.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 8-10 gulerødder
  • 1 spidskål
  • Dressing

  • 250 g tofu
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 citron - saft
  • 2 tsk. dijon sennep
  • 1 tsk. salt
  • 1⁄2 tsk. peber

Fremgangsmåde

  1. Riv gulerødderne

  2. Snit spidskålen fint

Dressing

  1. Blend alle ingredienserne til dressingen i en blender

  2. Bland dressing og de snittede grøntsager godt sammen i en skål