Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller med laks

Fiskefrikadeller | Fiskefrikadeller med laks

Lækkert og klogt tilbehør til den store salat, hvis du ønsker en krop i balance. Fede fisk som fx laks indeholder omega-3 fedtsyrer, som din krop og kredsløb vil takke dig for!
Grøntsager, havregryn og græskarkerner bidrager med fibre.

Velbekomme og hurra for lækker mad der både styrker og gavner!

Se videoen med Umahro og Mads Bo, der laver mad og snakker om temaet "Kolesterol i balance" her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 500 g fersk laks
  • 1 mellemstor gulerod
  • ½ squash
  • 2 æg
  • 1 løg uden skræl
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. havregryn, eventuelt glutenfri
  • 2 spsk græskarkerner
  • 1 stor tsk. grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • ½ tsk. salt og en knivspids peber

Fremgangsmåde

  1. Blend først æg, løg, græskarkerner, bouillon, salt og peber ved højeste hastighed i ca. 30 sekunder

  2. Tilføj de resterende ingredienser og brug gerne tamperen til at presse farsen ned mod kniven, indtil den ønskede konsistens er opnået

  3. Smelt en god klat smør, form frikadellerne med en ske og steg dem på en pande ved middel til høj varme til de er gyldne og gennemstegt

Opskriftsvideo