Vafler med hytteost

Vafler med hytteost og hirse

Vafler med hytteost | Vafler med hytteost og hirse

Denne vaffelopskrift er det perfekte valg, hvis du ønsker at passe på dit hjerte på en virkelig let og velsmagende måde. Udover at være et sandt skattekammer af vitaminer og mineraler, indeholder opskriften masser af protein, gode fedtsyrer, langsomt optagelige kulhydrater og kostfibre.

Vi laver vaflerne i vores vaffeljern fra Wartmann eller Gastroback, og der bliver 8 stk.

Spis vaflerne med en friskpresset juice eller smoothie, og du vil være kørende i mange, mange timer.

Se videoen med Umahro og Mads Bo, der laver mad og snakker om temaet "Kolesterol i balance" her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 banan

  • 4 æg
  • 2 dl hytteost
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hirse, havregryn (glutenfri) eller kokosmel
  • 1 spsk. hørfrø
  • 1 spsk. fiberhusk
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk. vanilje
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser i ca. 30-40 sekunder ved højeste hastighed

  2. Hæld dejen direkte over på et varmt vaffeljern og vupti, så er der lækkerier til hele familien

  3. Server med dine yndlings toppings

Opskriftsvideo