• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Smoothies

Vi elsker smoothies! Farven, konsistensen og den behagelige mæthed. De smager syndigt godt, og kan virke helt dessertagtige, trods ingredienser som spinat og frosset broccoli. En af fordelene ved at blende smoothies frem for at presse juice er, at du bibeholder alle fibrene. Det vil både din fordøjelse og dit blodsukker takke dig for.

Det absolut første skridt er at holde igen med søde frugter og tilsat sukker, honning osv. Et højt sukkerindhold vil nemlig først opleves som det skønneste energi-kick, for kort tid efter at hamre din energi og dit blodsukker helt i kælderen. Sæt derfor dine penge på grøntsager og bær, og brug kun frugt i mindre mængder.

Herunder finder du opskrifter, der alle indeholder betragtelige mængder grøntsager, lige fra de klassiske til de 100% grønne. Men du finder også opskrifter, der egner sig godt til f.eks. børn og til træning. Tilsæt gerne en god kvalitetsolie for bedre optagelse af de fedtopløselige vitaminer. Og vil du gerne kunne kører lidt længere på din smoothie, så tilsæt en spsk. proteinpulver

Nu om dage, kan de fleste standard blendere sagtens lave en god smoothie opskrift. Men vil du lave silkebløde smoothies, bruge frosne ingredienser eller lave meget andet en smoothies (som nøddesmør, varme supper og pesto) - ja, så skal du op i en powerblender.

Bliver du hooked på en smoothie om dagen og de 200-300g ekstra grønt, det kan give dig?
Så tjek vores Smoothie365 gruppe, hvor vi sammen drikker en smoothie om dagen.
Her finder du også startguide til at blive din egen smoothiemester.

God fornøjelse

En smooth sundhedsfilosofi

Smoothies og sundhed går hånd i hånd. Og her tænker vi ikke udelukkende på vitaminer og mineraler, selvom de er nok så uundværlige. Vi mener, at sundhed er meget mere end det – det er nemlig også en god følelse. Og den kan man få, ved at nære cellerne med levende mad. Gennem kosten kan vi skabe energi og overskud til os selv og hinanden – ikke bare fysisk, men også mentalt. Derfor er smoothie ikke kun en effektiv vej til vitaminer, mineraler og gode næringsstoffer, men også livsglæde og livskvalitet. Det er faktisk det hele High on Life livsfilosofien bygger på.

Vi spiser med øjnene – tips til den perfekte smoothie-opskrift

Smoothie er ikke kun sundt. Det er også et lille kunstværk i sig selv. Det er altafgørende at give din smoothie stærke, fantastiske farver, for vi spiser også med øjnene! Og uadskillelig del af enhver madoplevelse er selvfølgelig følelsen, du har i maven før, under og efter måltidet. Og med denne lækre drik er du garanteret en oplevelsesrejse, der begynder med nysgerrighed og spænding, efterfulgt af nydelse og til sidst afrundet med en forfriskende følelse af, at du har været god ved din krop.

Basisingredienserne, du skal bruge i din helt almindelige smoothie, er en væske, der får dens bløde, cremede og flydende kvalitet frem – blendede frugter eller grøntsager er ikke særlig drikkevenlige. Basisvæskerne i opskrifterne på denne side er plantemælk, vand, juice eller safter såsom granatæblesaft, men du kan også bruge komælk, hvis du har lyst. Jo mere væske du tilsætter, jo tyndere bliver dens konsistens, og omvendt. Når du bruger grøntsager, er det en god idé at spæde op med juice – 50 % grøntsager, 50 % juice. Ellers er basen typisk is og bær, men det er altid godt at have forskellige bær, frugter og grøntsager på lager, så du altid kan ryste en lækker og sund smoothie ud af ærmet!

Før det overhovedet handler om at finde den rette konsistens, er det vigtigt at finde den rette blanding af frugter og grøntsager – især når det kommer til farver. Hvis du blander grøn og rød, bliver det til brun; det ved alle, der har leget med modellervoks. Men når du først får smagen, farven og duften til at gå op i en højere enhed, kan du glæde dig til en fantastisk oplevelse og en god følelse i maven!

Sunde smoothies opskrifter for enhver smag

Her på siden finder du en opskrift på smoothie for alle. Selv det mest kræsne barn vil ikke kunne stå for et koldt glas smagfuld frugt- og grøntdrik, som har en pangfarve, der gør det umuligt at sige nej. High on Life er på en mission og en passion: at inspirere og motivere danskere til en sundere, mere energifyldt livsstil. Du er velkommen til at finde inspiration til sunde opskrifter her. Er du tørstig efter flere idéer til flydende vitaminbomber, eller sulten efter mere viden om, hvordan du integrerer dem som fast del i din hverdagskost? Så er Mads Bos bøger High on Smoothies, Super Grønne Juicer og Smoothies, Verdens grønneste juicer og smoothies, Shortcut og Flydende Magi – Juicer og smoothies til børn lige noget for dig. Med bogen på reolen og et velassorteret lager af bær, frugter og grøntsager i køleskabet og spisekammeret, er du klar til enhver lejlighed – på bare sekunder kan du smækket en lækker ”paniksmoothie” sammen til ubudne gæster!

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud