• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Sig hej til mit sundhedshjul

Sundhedshjulet er et værktøj, som giver et godt øjebliksbillede, af din sundhedstilstand og sundhedsfremmende aktiviteter. Det hjælper med at gøre det mere tydeligt, hvor der skal sættes ind. 
Alt for ofte oplever jeg, at sundheds interesserede kommer til at stirre sig blind på et enkelt område af deres livsstil. De bruger f.eks. masser af ressourcer på at finde ud af om de skal bruge agurk eller squash i deres juice, samtidig med at et eller flere sundhedsområder er totalt forsømt. F.eks. nogle af de mest essentielle områder, nemlig søvn og træning.

.

Hvordan udfylder jeg sundhedshjulet?

Vælg et område og marker, hvor du befinder du dig på en skala fra 0-10, hvor 10 er det bedste og nul er det dårligste. Den laveste score markeres ved cirklens midte, og højeste score er helt yderst. Sådan går man hjulet igennem og når du har  skraveret alle felter fra midten og ud, skal du forestille dig at dette hjul sidder på en bil som kører 120 km/t. Spørg dig selv: Er der balance eller hopper det? Beslut dig for hvor der skal sættes ind, og hvor du ønsker at være om en uge. Brug gerne fem minutter på at definere, hvad du specifikt bør gøre anderledes. Ønsker du at øge sandsynligheden for succes, kan det være en god ide at dele dine målsætninger med en ven som kan støtte og hjælpe dig. Endnu bedre, gør det sammen med ham/hende.     

HENT SUNDHEDSHJULET HER

Klik "Læs mere" herunder og du finder en kort beskrivelse af de 8 områder af vores sundhed, som jeg har valgt at fokusere på med mit sundhedshjul. Du finder ligeledes nogle spørgsmål som du kan bruge til inspiration.

Læs mere

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud