• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Sig hej til sundhedshjulet

Sundhedshjulet er et værktøj, som giver et øjebliksbillede af din sundhedstilstand og sundhedsfremmende aktiviteter. Det hjælper med at gøre det tydeligt, hvor der skal sættes ind. 
Alt for ofte kommer man til at stirre sig blind på et enkelt område af livsstil. Det kunne være kosten og så bruger man masser af ressourcer på at finde ud af om der skal agurk eller squash i juicen, samtidig med at et eller flere sundhedsområder er totalt forsømt. F.eks. nogle af de mest essentielle områder som søvn og træning.

.

Hvordan udfylder jeg sundhedshjulet?

Vælg et område og marker, hvor du befinder du dig på en skala fra 0-10, hvor 10 er det bedste og nul er det dårligste. Den laveste score markeres ved cirklens midte, og højeste score er helt yderst. Sådan går man hjulet igennem og når du har  skraveret alle felter fra midten og ud, skal du forestille dig at dette hjul sidder på en bil som kører 120 km/t. Spørg dig selv: Er der balance eller hopper det? Beslut dig for hvor der skal sættes ind, og hvor du ønsker at være om en uge. Brug gerne fem minutter på at definere, hvad du specifikt bør gøre anderledes. Ønsker du at øge sandsynligheden for succes, kan det være en god ide at dele dine målsætninger med en ven som kan støtte og hjælpe dig. Endnu bedre, gør det sammen med ham/hende.     

HENT SUNDHEDSHJULET HER

Klik "Læs mere" herunder og du finder en kort beskrivelse af de 8 områder af sundheden, som der er fokus på i sundhedshjulet. Du finder ligeledes nogle spørgsmål, som du kan bruge til inspiration.

Læs mere

Mere saftig viden