• Fragt kun 29 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Velkommen til mit opskriftsunivers

Jeg har skrevet hele 7 opskriftsbøger igennem tiden, med opskrifter på juice, smoothies, plantebaseret mad og en hel bog om alt, hvad du kan lave på en powerblender som Vitamix.

Herunder har jeg samlet et udpluk af opskrifter, som du er meget velkommen til at gå på opdagelse i. Mit overordnede mål er at aflive myten om, at sundhed er svært og kompliceret. Mine opskrifter er baseret på, at det skal være enkelt, let og velsmagende. Jeg bruger kun ingredienser, du kan finde i de fleste supermarkeder, til gengæld vælger jeg altid økologi. Hellere et lille glas økologisk juice end et stort glas fra sprøjtet frugt og grønt.

Du finder opskrifter på juice, smoothies, plantemælk, pizzadej, rødbedebøffer, salater, rygende varme supper, is, desserter, cocktails og lækre snacks, så slå dig endelig løs.

Vi har alle et forskelligt udgangspunkt, måske er det første gang, du for alvor vil kaste dig ud i det grønne plantebaserede liv. Måske er det første gang, du overhovedet selv skal juice og lave smoothies, eller også har du været i gang længe og er blot på udkig efter lidt ny inspiration. Uanset udgangspunkt så husk, at det vi spiser og drikker i dag, har vi lyst til i morgen. Jeg håber, mine opskrifter vil gøre dig godt. Del endelig med dine kære.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud