• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Velkommen til High on Lifes opskriftsunivers

Mads Bo har skrevet 8 opskriftsbøger med opskrifter på juice, smoothies, plantebaseret mad og en hel bog om alt, hvad du kan lave på en powerblender som Vitamix. Hans overordnede mål er at aflive myten om, at sundhed er svært og kompliceret. Opskrifterne er baseret på, at det skal være enkelt, let og velsmagende med ingredienser, du kan finde i de fleste supermarkeder. Hos High on Life vælger vi altid økologi. Hellere et lille glas økologisk juice end et stort glas fra sprøjtet frugt og grønt.

Herunder har vi samlet et udpluk af opskrifter til dig. Du finder opskrifter på juice, smoothies, plantemælk, pizzadej, rødbedebøffer, salater, varme supper, is, vafler, pandekager, nutella, fiskefrikadeller, rødbedebøffer, gulerodssalat, omeletter, desserter, cocktails og lækre snacks, så slå dig endelig løs.

Med opskrifterne vil vi gerne vise dig, at sundhed og velsmag ikke behøver at være tidskrævende og kedeligt. Langt fra faktisk. Med en powerblender som Vitamix i køkkenet, får fastfood en ny betydning – og ja, det er sundt, plantebaseret og livgivende for dig.

Har du ikke allerede en power blender, der kan lave både smoothies, is og rygende varm suppe, kan du efter vores mening finde de bedste her.

Husk: Vi har alle et forskelligt udgangspunkt, måske er det første gang, du for alvor vil kaste dig ud i det grønne plantebaserede liv. Måske er det første gang, du overhovedet selv skal juice og lave smoothies, eller også har du været i gang længe og er blot på udkig efter lidt ny inspiration. Uanset udgangspunkt så husk, at det vi spiser og drikker i dag, har vi lyst til i morgen.

Vi håber, opskrifterne vil gøre dig godt. Del endelig med dine kære.