Mango Havtorn smoothie bowl

Smoothie bowl med mango, havtorn og gulerod

Mango Havtorn smoothie bowl | Smoothie bowl med mango, havtorn og gulerod

En smuk og farverig smoothie bowl med mango, havtorn og gulerod. Mango og havtorn er gode kilder til C-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion. Gulerødderne har et højt indhold af kostfibre. En smagfuld smoothie, der giver dig dit daglige skud af grøntsager forklædt i sød mango smag. Et lille tip: Du kan sagtens bytte havtornen ud med hyben og få et lignende resultat. I sensommeren, når hybenroserne står flot med deres smukke røde og orange frugter, kan det være en god ide, at plukke rigelige mængder, fryse dem ned og bruge dem i dine smoothie bowls hen over vinteren.

Opskriften er udviklet af kogebogsforfatter, holistisk ernæringsterapeut og yogalærer, Katrine Tuborgh.

Læs om toppings til din smoothiebowl her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 250 g frossen mango
  • 50 g frossen havtorn (erstattet evt. med hyben, afhængig af årstiden)
  • 1 gulerod (ca. 100 g)
  • 1 lille citron (med eller uden skræl)
  • 4-6 dadler afhængig af størrelse (dadlerne kan erstattes med en moden banan)
  • 1/2 dl valgfri plantemælk
  • 2 tsk. ENERGY fra High on life (kan undlades)

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser til en ensartet masse

  2. Du kan tilføje koldt vand eller kokosvand for en "drikke" version eller mere frossen frugt for en mere fast konsistens

  3. Servér i skåle og pynt med friske bær, mysli, frø og kerner - eller som her ristede kokosflager og passionsfrugter