• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Let - skabt til forandring

Let - skabt til forandring
Vær den første til at bedømme dette produkt

Specialpris 192 kr.

+10 stk. på lager

Din sidste ’slankebog’. Bogen præsenterer dig for kraften af de tre principper, så du for altid kan slippe din tanker om mad, vægt, motion og kostregimer og læne dig ind i en normal vægt uden afsavn.

 • Slank uden slankekur
 • Ingen afsavn
 • Mange cases
 • Personlig udvikling

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  Vi er vilde med Mette Louise Hollands bog ’Let – skabt til forandring’, for den taler spot on ind i det, vi altid har sagt: Fuck kalorier og spis det, du er designet til. Bogen giver dig indsigter om krop, kost, kilo og 'de tre principper', der for altid kan ændre din relation til mad og din figur.

  Du vi få en forståelse af at tanker skaber følelser. Mad er tanker. Og mad er mad uanset, hvad du tænker. De tanker du har om mad er tanker, du selv skaber. Så snart du giver slip på den tanke, findes den ikke mere. Og din længsel, trang eller impuls for noget bestemt mad vil forsvinde. 

  Mette Louise skriver: ”Hvor har jeg brugt meget tid og energi på at lave alternativ mad såsom stenalderbrød, grøntsagsbrød og pizzadej af blomkål og så videre. Jeg har bare ikke orket det på den lange bane, og det føltes heller ikke som ’rigtig’ mad, fordi jeg egentlig heller ville have den ’rigtige’ vare. Jeg følte, jeg led afsavn.”

  Elskede du ’Dit selvhelbredende sind’ så vil du også være vild med denne bog, som stiller skarpt på de tanker vi kan have omkring mad, krop, motion og kilo.  ’Let – skabt til forandring’ kan sagtens stå alene. Du behøver ikke læse 'Dit selvhelbredende sind' først, men kan være en god ide, hvis du gerne vil have en mere grundig indføring i de 3 principper.

  Dette får du med Let – skabt til forandring af Mette Lounse Holland

  Dette er en meget anderledes ’slankebog’, for der er ikke et eneste tip til, hvordan du skal spise. Hverken tabeller, fødevarer du skal undgå eller optimale fasteperioder. I stedet får du det, som højest sandsynlig kan blive din vigtigste og sidste ’slankebog’ i resten af dit liv. For bogen tager dig bagom din relation til mad. Tager du bogens 3 principper ind, vil du for altid have løsningen på en normal vægt uden afsavn. 

  I bogen får du masser af case historier og praktiske eksempler fra Mette Louise selv. En super ærlig bog, hvor Mette Louise også bringer sig selv i spil og tør blotte sine egne svagheder, som gør det så nemt at spejle sig i og dermed gør bogen meget brugbar.

  Specifikationer

  Varenr.
  9788793783614

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Let - skabt til forandring

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner