• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Dit selvhelbredende sind

Dit selvhelbredende sind
Vær den første til at bedømme dette produkt

Specialpris 168 kr.

+10 stk. på lager

Den eneste bog du har brug for, når det gælder mental sundhed og personlig udvikling. Must read til at forstå og ændre dit mindset.

 • Grundbog til at forstå tankens kraft
 • Øvelser og cases
 • Ændre dine følelser via tanker
 • Personlig udvikling

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  Lad forfatter Mette Louise Holland introducere dig til tre principper, der kan hjælpe dig på vejen til at opnå et sundere sind. Mette Louise Holland er den første danske autoriserede psykolog, der arbejder efter disse enkle, men dybtrækkende principper. I bogen deler hun denne nye forståelse af de fundamentale grundprincipper, der ligger bag alle menneskers sind og skaber vores individuelle oplevelse af livet, øjeblik for øjeblik. Samtidig deler en række helt almindelige mennesker deres forandringshistorier. Mennesker, der alle er blevet mere frie, livsglade, som hviler i sig selv og er meget mere nærværende, efter de har opdaget en simpel, ny forståelse af deres eget sind.


  Dette får du i Dit selvhelbredende sind af Mette Holland

  I bogen "Dit selvhelbredende sind" får du indsigt i, hvordan sindet virker og hvad du selv kan gøre for at mestre dit eget sind. Bogen giver dig en forståelse for de grundprincipper, som har indflydelse på hvordan vi oplever livet. For det er ikke det der sker i dit liv, der gør dig stresset, glad eller ulykkelig. Det er den mening vi bevidst og ubevidst tillægger det der sker.

  Skal du kun læse en bog om mental sundhed og personlig udvikling, så lad det være ’Dit selvhelbredende sind’. Jeg vil gå så langt som til at sige, at det nok er den bog som har gjort den største forskel for mig. Efter at have læst bogen føler jeg mig mere rolig, mere let, mindre stresset og mere følelsesmæssigt fri. De største anbefalinger herfra og rigtig god læselyst. - Mads Bo

  Specifikationer

  Varenr.
  9788793046610

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Dit selvhelbredende sind

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner