Vegansk lasagne

Vegansk lasagne med linser, aubergine og squash

Vegansk lasagne | Vegansk lasagne med linser, aubergine og squash

Lækker og smagfuld vegansk lasagne lavet på Vitamix.

Det skal være super simpelt at leve grønt, så derfor har vi lavet den italienske klassiker og børnenes favorit i en vegansk udgave. Velsmagende tomatsauce af peberfrugt, løg, hvidløg og krydderier, hjemmelavet bechamelsauce med cremede cashewnødder og olivenolie og lækre svampede lasagneplader af aubergine og squash går op i en højere enhed i denne fantastiske veganske lasagne.

Vi er vilde med den hos High on Life og vi tror på, at den også vil hitte hos dig og ikke mindst dine børn - en perfekt måde at få flere grøntsager i ungerne på.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Fyld

  • 1 dåse flået tomater
  • 2 spsk. tomatpure
  • 1 gulerod
  • 1/4 løg
  • 1/2 hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 1 stilk bladselleri

  • 1 dåse kogte linser
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 1 tsk sød paprika
  • 1,5 dl vand
  • Lasagneplader

  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • Bechamelsauce

  • 1 dl cashew nødder
  • 2 spsk. olivenolie

  • 2 spsk. vegansk parmesan ost
  • 1/4 tsk salt
  • 1 dl vand
  • Tilføj en lille smule revet muskatnød og evt. citron skal

Fremgangsmåde

    Fyld

    1. Forvarm ovn ved 200°C varmluft

    2. Tilføj alle ingredienserne til din tomatsauce i din blender og blend den varm. Brug suppeprogram, hvis du har en Vitamix med programmer

    3. I mens blenderen kører, så udnyt tiden og skær aubergine og squash i skiver på den lange led

    4. Når tomatsaucen er blendet færdig, tilføjer du linser

    5. Husk at skyl dem efter med rent vand, før du putter dem i blenderen

    6. Kør på lav hastighed i 5 sekunder, så linserne er fordelt i saucen

    Bechamelsauce

    1. Tilføj alle ingredienserne i din blender og blend til den har den ønskede konsistens

    Lasagne

    1. Fordel skiftevis tomatsaucen, pladerne og bechamelsaucen i et ildfast fad og kom den i ovnen i 50 minutter