Kikærte cups

Æg en cocotte med kikærter

Kikærte cups | Æg en cocotte med kikærter

Mættende og proteinrige små morgenmadshapsere fyldt med fibre, resistent stivelse, lycopen og lignaner.

Bagt i individuelle ramekins og med gedeost og friske krydderurter – lækkert, anderledes og elegant morgenmåltid, der skaber balance og velvære.

God ved peri- og menupause.

Se Facebook Live om hormoner med Mads Bo og Caroline Fibæk her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Antal

2 personer

Ingredienser

  • 5 store tomater i tern

  • 6 æg

  • En rest kylling

  • En rest kikærter

  • 50 gram gedeost

  • Evt. grønne krydderurter

Fremgangsmåde

  1. Skær tomater i tern og pisk æggene sammen

  2. Vend æg og tomater sammen med kylling, kikærter, gedeost, salt og peber og evt. nogle grønne krydderier

  3. Fordel massen i små ramekins/cocotteforme og bag ved 180°C til dine æg-kokotte er faste. Det tager cirka 20 minutter

  4. Pynt med lidt friske krydderurter ved servering

Caroline Fibæk
Caroline Fibæk

Specialist i det kvindelige hormonsystem og Functional Medicin. Grundlægger af HormonKuren og Institut for Komplementær Hormonterapi.

Læs mere