• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

BLIV HIGH ON LIFE

Sådan bliver du High on Life

For os skal Sundhed være Super Simpel. Derfor har vi skabt begrebet Grundsund, som tager dig igennem de essentielle områder af dit helbred: Ilt, vand og næring. Det kan du læse om her.

Sådan bliver du sund

Her får du vores 10 punkts opskrift til, hvordan du nemt kan blive High on Life:

1: Reducer stress. Bottomline, hvis du er møg stresset, så er dette det allerførste sted, du skal sætte ind. Find ud af at skabe ro i dit hoved, så du kan få forbindelse med din krop. Yoga, meditation, jobskifte og ændringer af vaner er vejen frem her. Få hjælp af en ven eller terapeut til at identificere, hvor lige præcis din sko trykker.

2: Spis og drik frugt, grønt og bær hver dag. De tilfører næringsstoffer til kroppen. Økologisk selvfølgeligt, så du undgår sprøjtegifte. Juice og smoothie er den ultimative genvej til flere planter, derfor har det også så stor en vægtning i vores tilgang til sundhed. Smoothie365 er vores initiativ til at hjælpe så mange som muligt i gang med én daglig smoothie, da vi har en fast tro på, at 200g ekstra frugt og grønt kan gøre en væsentlig forskel på den lange bane. Læs mere her. 

3: Udskift hvidt med brunt. Det gælder brød, ris og pasta. Fuldkornsudgaverne giver fordøjelsen uundværlige fibre og indeholder desuden flere næringsstoffer.

4: Få fedt til hjernen. Du må ikke være fedtforskrækket, når det kommer til nødder, kerner, avocado og planteolier fra oliven, hørfrø mm. Men skub gerne smørbare blandingsprodukter ud af køleskabet og udskift med gammeldags kærnet smør. Vil du gerne oppe dit indtag af planteolier, kan vi varmt anbefale vores OIL by High on Life.

Det du spiser i dag, har indvirkning på det, du har lyst til i morgen.


5: Skru helt eller delvist ned for røg, alkohol, mælk, sukker, hvidt brød, kaffe, forarbejdet mad og reducer dit indtag af kød.

6: Drik vand. Drik et stort glas med citron om morgenen. Har du lyst til at understøtte den naturlige afgiftning yderligere, kan du tilsætte 1 tsk GREENS. Sørg for at drikke minimum 1,5 liter over dagen. Du kan med fordel rense det inden brug. Her kan du se, hvordan vi renser vandet.  

7: Ryst røven. Du bør gå minimum 30 minutter hver dag. Kombiner gerne med styrketræning, dans, leg og trampolinhop.

8: Træk vejret. Alt for mange glemmer at trække vejret – hop til punkt 7 og du får en naturlig hjælp til at frembringe dybere vejrtrækninger.   

9: Kom sovende til et godt helbred med minimum 7 timers søvn. Søvn er vigtigt restitution for kroppen, men er også essentielt for at hjernen kan få bearbejdet dagens indtryk. Gå i seng samme tid hver aften og helst inden kl 22, så du kan få minimum 7 timers sammenhængende søvn. 

10: Vær nærværende og taknemmelig. Nærvær er den største gave, du kan give dig selv og menneskerne omkring dig. Så husk at lægge telefonen fra dig og kig dine elskede dybt i øjnene. Social nærvær gør andre glade og styrker din egen taknemmelighed og lykkefølelse. 

God fornøjelse 

Har du lyst til at dykke mere ned i at blive grundsund, kan du læse med her.

Relaterede produkter