Tomatsuppe med Bønner & Peberfrugt

Tomatsuppe med kidneybønner

Tomatsuppe med Bønner & Peberfrugt | Tomatsuppe med kidneybønner

Denne opskrift er udviklet at dygtige Mia Sommer

Mia er veganer og har sin egen blog, hvor hun vil gøre det nemt at vælge grønt i sin hverdag. I Mias køkken står en Vitamix og hun har været så sød at udvikle denne opskrift samt opskriften Spicy Spinatsuppe.

Mia er rigtig god til at lege med smagende og prøve nye ting - giv den et skud for den er virkelig lækker.

Få tips og tricks til at lave suppe på din blender her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 240 g kogte kidneybønner (svarer til 1 dåse)
  • 2 røde peberfrugter
  • ¼ rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 1 lille frisk chili eller lidt chilipulver
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • ½-1 tsk. salt
  • 1 dåse hakkede eller flåede tomater
  • 4 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Dræn vandet fra bønnerne og skyl dem, hvis du bruger bønner fra dåse

  2. Skær peberfrugterne i grove stykker (du behøver ikke at fjerne stok og kernehus), og hæld alle ingredienserne i din Vitamix

  3. Start den på suppeprogrammet eller lad den blende i 5-6 minutter ved højeste hastighed

  4. Smag suppen til med salt, citron og eventuelt chili

  5. Servér eksempelvis suppen med suppehorn eller quinoa

Note

Løg bliver hurtigt meget gennemtrængende i raw-supper, så hold dig til opskriften eller måske lidt mindre. Du kan altid tilføje mere løg, men du kan ikke tage det fra igen.