Spicy Spinatsuppe

Suppe med pastinak og grøn karry

 Spicy Spinatsuppe | Suppe med pastinak og grøn karry

Denne opskrift er udviklet af Mia Sommer

Mia er veganer og har sin egen blog, hvor hun vil gøre det nemt at vælge grønt i sin hverdag. I Mias køkken står en Vitamix og hun har været så sød at udvikle denne opskrift samt opskriften Tomatsuppe med Bønner & Peberfrugt til os.

Mia er rigtig god til at lege med smagene og prøve nye ting af, f.eks. er der i denne opskrift både pastinak og grøn karry.

Giv den et skud, for den er virkelig lækker.

Få tips og tricks til at lave suppe på din blender her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 250 g frisk spinat
  • 3 pastinakker
  • ¼ rødløg
  • 1 potte basilikum (gem nogle blade til servering)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille klump frisk ingefær
  • 1 tsk. grøn karrypasta
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 terning grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • ½-1 tsk. salt
  • 1 dåse kokosmælk
  • ½ liter vand

Fremgangsmåde

  1. Rens pastinakkerne og skær dem i grove stykker

  2. Hæld alle ingredienserne i din Vitamix og start den på suppeprogrammet eller lad den blende i 5-6 minutter ved højeste hastighed

  3. Smag suppen til med salt, citron og eventuelt chili

  4. Servér eksempelvis suppen med linser, nudler eller ris

Note

Løg bliver hurtigt meget gennemtrængende i raw-supper, så hold dig til opskriften eller måske lidt mindre. Du kan altid tilføje mere løg, men du kan ikke tage det fra igen.