Hirsevafler

Vafler med hirse, majs og kokosmel

Hirsevafler | Vafler med hirse, majs og kokosmel

Vafler kan spises året rundt og kan serveres til mange forskellige måltider. De smager himmelsk og giver en god mæthedsfornemmelse. Tilsæt selv alt dit yndlingstilbehør, ligefra en god hjemmelavet marmelade til den lidt mere uartige nøddesmør, friske bær, mørk chokolade eller stegte bananer i honning. Agavesirup er altid en vinder, men du kan også nemt bruge dem til en lækker frokostanretning med avokado, tomat og rødløg. Det er kun dine smagsløg, der sætter grænsen. 

Blend hele molevitten sammen i din Vitamix, hæld massen direkte over på et varmt vaffeljern og vupti, så er der lækkerier for hele familien.

Lav dit eget glutenfrie mel på Vitamix Tørkande til Ascent eller Explorian.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 dl kogt hirse
  • 1 dl majsmel
  • 1 dl kokosmel
  • 2-3 dl plantemælk
  • 2 æg (eller vegansk, 1 spsk chiafrø, som har ligget i blød i 2 dl vand natten over).
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kanel
  • 1 æble eller 1 banan
  • 5 dadler
  • 2 spsk kokospalmesukker
  • 1 spsk kokosolie
  • Lidt salt og lidt limesaft

Fremgangsmåde

  1. Blend hele molevitten i din blender

  2. Lad dejen hvile 10-15 minutter

  3. Lad dit vaffeljern blive helt varmt og bag dem til de er lysebrune