Vafler med pulp

Rødbedevafler

Vafler med pulp | Rødbedevafler

Vil du også gerne bruge din pulp af rødbede- og gulerodsjuice? Så er denne opskrift lige noget for dig. For du kan nemlig sagtens putte pulpen i dine favoritvafler. 

I denne opskrift har vi taget udgangspunkt i favoritten glutenfri spidskålsvafler og skiftet spidskål ud med 200 g pulp.

De smager skønt og er perfekte til frokost eller en let aftensmad. Server dem med årstidens salat, dressing, humus, et spejlæg eller lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser. En nem og smagfuld måde at få flere grøntsager listet i dig eller ungerne.

OBS: Du kan lave lige den juice, du ønsker og bruge pulp derfra, men tag gerne den pulp du skal bruge til vaflerne fra, inden du tilsætter eventuel frugt, citrus, ingefær og gurkemeje.

Fordelen ved at lave disse vafler er, at du også får friskpresset juice, du kan drikke til.

Denne dej er lidt tyk. Du kan eventuelt tilføje flere æg, hvis du ønsker den mere lind.

Se flere opskrifter på mad med juicerester her.

Opskriften giver 6 'belgiske' vafler.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 200 g pulp af gulerødder og rødbede

  • 1 dl havregryn (gerne glutenfri)

  • 4 æg

  • 30 g parmesan

  • 1 tsk bagepulver

  • ¼ tsk salt

  • 1 tsk HUSK loppefrøskaller

  • Kokosfedt til vaffeljern

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne i din blender og blend til den rette konsistens

  2. Hæld derefter dejen i et smurt vaffeljern og bag til vaflerne er svampede eller sprøde, alt efter, hvad du er mest til