Spinatpandekager

Glutenfrie madpandekager med spinat

Spinatpandekager | Glutenfrie madpandekager med spinat

De her glutenfrie spinatpandekager er mættende og særdeles lækre. De kan laves med mange forskellige meltyper så hold dig ikke tilbage, hvis du ikke lige står og har den rette type mel.

De smager fantastisk med næsten alt slags fyld både til aftensmad og frokost. Du kunne f.eks prøve dem sammen med falafler, salat og hummus.

Lav dit eget glutenfrie mel på Vitamix Tørkande til Ascent eller Explorian.

Se videoen med Mads Bo og Jesper, der laver mad og snakker om temaet "Blend dig sund" her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat

  • 2,5 dl. boghvedemel (eller rismel, kikærtemel, quinoamel mv.)

  • 3 dl plantemælk

  • 2 dl vand

  • 2 spsk chiafrø

  • 1,5 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 0,5 tsk salt

  • 2 spsk kokosolie/smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder

  2. Husk at bruge tamperen til at presse massen ned mod kniven

  3. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie

Opskriftsvideo