Glutenfri madpandekager

Madpandekager uden gluten

Glutenfri madpandekager

Vi har længe haft et ønske om at knække koden til madpandekager som både er glutenfri og veganske, men som også smager godt - vi synes selv, vi har lavet glutenfri magi på panden.

De glutenfri madpandekager er ikke blot et sundere alternativ, det er også din mulighed for at omfavne den gode smag uden gluten - de er så velsmagende, at du næsten ikke skulle tro, de er glutenfri. Desuden er de nemme at lave og indeholder kun 4 ingredienser plus vand.

Server dine glutenfri madpandekager med dit yndlingsfyld og oplev ren glæde uden gluten.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Image of Glutenfri madpandekager | Madpandekager uden gluten

Ingredienser

  • 5 spsk. loppefrøskaller

  • 500 ml varm vand
  • 8 1⁄2 dl havregryn, glutenfri

  • 1 tsk. salt
  • 1⁄2 dl olie

Fremgangsmåde

  1. Bland loppefrøskaller og varmt vand i en skål

  2. Blend dit havregryn til mel og kom i en skål med salt

  3. Kom loppefrøskallerne med vand og salt og olien i skålen med melet og ælt til en sammenhængende dej

  4. Del dejen til 12 små boller

  5. Varm en pande til medium varme

  6. Rul enkeltvis bollerne flade mellem to stykker bagepapir

  7. Steg dem på den tørre pande indtil de begynder af tage farve