Shakshuka

Shakshuka med grøntsager og æg

Shakshuka | Shakshuka med grøntsager og æg

Opdag hvor velsmagende og lækker vegetarisk mad kan være, men denne shakshuka - en smagsoplevelse uden lige.

Dyk ned i en verden af smag med vores vegetariske shakshuka, som er en fusion af tomater, saftige grøntsager og varme krydderier toppet med smilende æg. Denne farverige vegetarret er ikke blot en fest for øjnene, men også en lækker oplevelse for din smagsløg ved hvert bid. Fordelen ved shakshukaen er, at du laver alt i enten en gryde eller pande, så du skal ikke have gang i for mange redskaber. Det er genialt. 

Vær parat til at fordybe dig i en verden af smagsoplevelser uden at gå på kompromis med din vegetariske livsstil.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 peberfrugter
  • 1 squash
  • 1/2 spsk. sød paprika
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 dåser hakkede tomater
  • 1⁄2 dåse vand
  • 4 æg
  • Frisk koriander
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Hak rødløg og hvidløg

  2. Svits rødløg, hvidløg, sød paprika, stødt spidskommen og stødt koriander i en gryde med olie

  3. Tilsæt tomatpuré

  4. Hak peberfrugt og squash i mindre stykker og tilsæt til gryden

  5. Tilsæt hakkede tomater, vand, salt og peber

  6. Bring det i kog og lad det simre i 20 minutter

  7. Lav fire fordybninger og slå et æg ud i hver og lad dem sætte sig i ca. 5 minutter

  8. Pynt med friske koriander