Butternut orzo

Orzo med butternut squash og kikærter

Butternut orzo | Orzo med butternut squash og kikærter

Giv din smagssans en varm omfavnelse med vores lækre vegetariske orzo, der kombinerer den milde smag af blendet butternut squash og den himmelske komfort af orzo,

Hver bid er en kærkommen hilsen af smag og næring - cremet, fyldig og fyldt med den karakteristiske sødme fra butternut squash.

Denne vegetariske ret er perfekt til en hyggelig aften derhjemme eller som en trøstende ret på kølige aftener.

Læs mere om græskar her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 butternut squash

  • 2 løg
  • 1 hel hvidløg
  • 2 dåse kikærter
  • 1 aubergine
  • 500 g orzo pasta + vand
  • 1 lille håndfuld frisk timian
  • 2 spsk. gærflager
  • 1 1⁄2 dl oat cuisine
  • 1⁄2 pastavand
  • 1 tsk. grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200°C varmluft

  2. Halvér butternut squash, skær enderne af og fjern kernerne

  3. Placér de to halve med skæresiden op af på en bageplade

  4. Pil og halvér løgene og placere den på bagepladen sammen

  5. Pil det yderste lag af hvidløget af og kom på bagepladen

  6. Dræn og skyl kikærterne og hæld dem på bagepladen

  7. Kom en smule olie og salt på

  8. Bag i 30 minutter

  9. Skær auberginen i små tern, placere ternene på en anden bageplade og hæld en lidt olie og salt ud over

  10. Bages sammen med den anden plade de sidste 20 minutter

  11. Kog orzo efter pakkens anvisning (gem 1⁄2 dl af vandet)

  12. Blend alle tingene fra den første bageplade i en blender til en tyk og klumpet masse sammen med de resterende ingredienser (ikke aubergine ternene)

  13. Kom massen i gryden med orzo og lade det nå kogepunktet

  14. Smag til med salt og peber

  15. Top med aubergine tern