Protein vafler

Glutenfri vafler med protein

Protein vafler | Glutenfri vafler med protein

Vaflerne smager skønt og jo mere modne dine bananer er, jo sødere og jo mere af banan smager vaflerne. Server dem med friske bær, kerner og måske et lille strejf af honning/sirup. Så kan du nemt lave en lækker dessert.

Lav dit eget glutenfrie mel på Vitamix Tørkande til Ascent eller Explorian.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 1 dl glutenfri havregryn

  • 2 dl hytteost

  • 5 æg

  • 1 spsk. HUSK (loppefrøskaller)

  • ¼ tsk salt

  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk kanel

  • ¼ tsk vaniljepulver

  • 1-2 tsk kokosolie

Fremgangsmåde

  1. Put alle ingredienserne i din blender og blend til en cremet konsistens

  2. Tænd vaffeljernet. Tilføj enten smør eller kokosolie til stegning

  3. Fordel vaffeldejen i vaffeljernet. Brug f.eks. en dejskraber, ske eller lignende til at fordele vaffeldejen jævnt på jernet. På denne måde for du en fin, firkantet vaffel. Når vaflen har en fin, gyldenbrun farve er den færdig

Note

Servér eventuelt med hjemmelavet nutella.