Lækker & Sund Islagkage

Islagkage med mango

Lækker & Sund Islagkage | Islagkage med mango

 

Mulighederne er mange, når der skal laves islagkage, for du kan ganske simpelt forvandle din favoritsmoothie til en frisk og lækker islagkage.
Lav en sund og lækker bund og hæld din smoothie over. Pynt med lidt bær, kakaonibs eller kokos og smid den i fryseren.

I denne opskrift har vi lavet isen af en mango og kokossorbet, men du kan bruge lige den smoothie eller sorbet opskrift, du elsker mest.

Du kan finde masser af inspiration og nye opskrifter blandt Mads Bos 8 bøger. Prøv bl.a hans bestseller 'High on Juice' eller  'Verdens Grønneste Juicer og Smoothies'.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Bund

  • 300 gr. mandler
  • 300 gr. dadler uden sten

  • En knivspids salt

  • Mango- og kokossorbet

  • 250 gr. frossen mango
  • 1 lille håndfuld tørret mango
  • 2 dl kokosmælk

Fremgangsmåde

    Bund

    1. Blend mandler og dadler i en blender til den ønskede konsistens

    2. Fordel massen i en springform, opskriften her passer til en springform på 23 cm

    Mango- og kokossorbet

    1. Kom alle ingredienserne til sorbeten i en blender og blend det ensartet (der må gerne være lidt stykker fra den tørrede mango tilbage)

    2. Slut af med at pynte med f.eks. kokosflager og kom den i fryseren mindst 4 timer

    3. Afhængigt af ingredienserne i "fyldet", er det en god idé at tage den op 10-20 min. før den skal spises

    Note

    Hvis du vil lave den ekstra sund, kan du tilsætte lidt grøntsager til opskriften, f.eks. et lille stykke hvidkål eller blomkålsris. Hvis du bruger en Vitamix, vil det hverken kunne ses eller smages.

    Du kan også fordoble portionen af mango- og kokossorbet, så isdelen den bliver lidt højere.