Hokkaidogryde

Gryderet med hokkaido, grønkål og kikærter

Hokkaidogryde | Gryderet med hokkaido, grønkål og kikærter

Hokkaido er en genial spise, og så smager den bare fantastisk. I denne ret får hokkaidoen en mere cremet konsistens, hvor kikærter og grønkål er med til at give retten bid. 

Hokkaidoens milde og søde smag falder i god jord hos både børn og voksne. Vi er derfor sikre på, at denne ret bliver en go to hverdagsret i efterårsmånederne.

Læs mere om græskar her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 løg
  • 3 hvidløg
  • 1 tsk frisk ingefær
  • 1 hokkaido græskar

  • 1 spsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 100 g røde linser
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse kikærter
  • 200 g grønkål
  • 1 tsk chiliflager
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • olivenolie
  • Servér med ris og avocado

Fremgangsmåde

  1. Hak løg, hvidløg og ingefær fint og svits i en gryde med olivenolie

  2. Skræl hokkaido og skær i mundrette stykker

  3. Kom hokkaido, 3/4 liter vand, grøntsagsboullion og røde linser i gryden

  4. Lad det koge i 15 minutter

  5. Blend groft, så der stadig er stykker af hokkaido

  6. Kom hakkede tomater, kikærter, salt, peber og chiliflager i gryden

  7. Kog yderligere 15 minutter

  8. Riv grønkål i mundrette stykker og kom det i gryden

  9. Lad det simre 10-20 minutter

  10. Servér med ris og avocado på toppen