Butternut med rød karry

Karry med butternut squash og kokosmælk

Butternut med rød karry | Karry med butternut squash og kokosmælk

En efterårsret som er perfekt at varme sig på - den røde karry kilder nemlig lidt men uden at være dominerende.

Butternut squash er til at finde i de fleste steder i efteråret og vinteren. Den milde, søde og nøddeagtige smag som butternut squash har, gør at den kan spises at både børn og voksne samt bruges i et hav af opskrifter. 

I kombination med rød karry og kokosmælk får den ellers milde butternut squash et asiastisk twist, hvilket klæder den. 

Læs mere om græskar her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 butternut squash

  • 1 dåse kikærter
  • 4 tsk rød karry
  • 170 g brune champignon
  • 1 squash
  • 3 forårsløg
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 håndfulde persille
  • 2 håndfulde koriander
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm din ovn på 200°C

  2. Skræl og skær butternut squash i mundrette stykker

  3. Kom butternut squash I et ildfast fad med kikærter

  4. Kom rød karry i og mix det godt

  5. Kom fadet i ovnen i 35 minutter

  6. Skyl og skær champignon i skiver og steg på en tør pande

  7. Skær squash i mundrette stykker

  8. Snit forårsløg - gem lidt til topping

  9. Hak persille og koriander groft

  10. Kom champignon, squash, forårsløg, kokosmælk, krydderurter, salt og peber i fadet efter de 35 minutter

  11. Kom det i ovnen i yderligere 45 minutter

  12. Kan serveres med ris, bulgur, couscous mm.