Bekæmp livsstilsygdom med livsstil

Grøn juice | High on Life

Har du fået en livsstilsygdom som forhøjet blodtryk eller er dit kolesterol for højt? Så er det måske tiden til at kigge på din livstil. Det ligger i ordet ’livsstilssygdom’. Det er livsstilen det er galt med. Ikke mangel på blodtryksmedicin eller kolesterolsænkende medicin.

Er livsstilsygdom en sygdom?

Mange sygdomme er resultat af en dårlig livsstil og uhensigtsmæssige madvalg. Ikke en uopdragen opførsel fra dine organer, hud, muskler eller led. Hvis vi navngav livsstilsygdommene korrekt, så ville vi høre sygdomsnavne som ’fejlernæring’ og ’forkert livsstil’. I så fald ville du møde en kollega på arbejdet, der siger: ’jeg har fået diagnosen fejlernæring’ eller ’min nabo har lige fået konstateret forkert livsstil’.

Forkert livsstil eller fejlernæring ville være mere præcist og dækkende navne, for så vidste folk helt intuitivt, hvordan de skulle forholde sig og det ville ikke være svært at regne ud, hvad der skulle gøres ved ’sygdommen’.

Forebyggelse af livsstilssygdomme 

Hvis sygdommen hedder forhøjet blodtryk, så må kuren være at sænke det forhøjede blodtryk med kost, motion og vaner – ja, livsstil. Symptomet er IKKE årsagen til sygdommen. Der er en helt anden årsag og denne årsag er alt for ofte ignoreret i den konventionelle behandlingsplan.

Stop med at tro på sygdommens navn. Det separerer dig fra din indre selvhelbredende kraft og power. Tag ansvar for dit liv og dit helbred. Du kunne for eksempel starte med en daglig smoothie og se, hvor stor en forskel det kan gøre for din bevidsthed, velbefindende og motivation til at ændre din vaner.

Læs her, hvor Super Simpel Sundhed kan være.