Glutenfri spidskålsvafler

Vafler med spiskål og parmesan

Glutenfri spidskålsvafler | Vafler med spiskål og parmesan

Lækre spidskålvafler med parmesanost. De smager skønt og er perfekte til frokost eller en let aftensmad. Server dem med årstidens salat, dressing, humus, et spejlæg eller lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser. En nem og smagfuld måde at få flere grøntsager listet i dig eller ungerne. Opskriften giver 4 belgiske vafler.

Lav dit eget glutenfrie mel på Vitamix Tørkande til Ascent eller Explorian.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 200 g spidskål
  • 1 dl havregryn, glutenfri

  • 4 æg
  • 50 g parmesan
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. karry
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 tsk. HUSK loppefrøskaller

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne i din blender og blend til den rette konsistens

  2. Hæld derefter dejen i et vaffeljern og bag til vaflerne er svampede eller sprøde, alt efter, hvad du er mest til