Rødbedepasta sauce

Pastaret med rødbede, mandler og citron

Rødbedepasta sauce

Elsker du også rødbeder? Prøv denne farverige rødbedepastasauce toppet med persille og hakkede salte mandler. Det smager fantastisk og er lavet på ingen tid.
Opskriften er lavet med en rå rødbede, men gemmer du dine rester i vakuumbøtter, fx. i dette tilfælde en bagt rødbede fra dagen før kan du fint tænke dine rester ind i næste dags måltid og minimér dit madspild.

Laves på under 6 minutter på en Vitamix blender.

Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 stor rå og skrællet rødbede
  • 1 dl. mandler
  • Saften fra 1 citron
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 120 ml vand
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i blenderen i den listede rækkefølge. Blend på din Vitamix på suppe-programmet eller i 5,45 min på hastighed 10. Hvis du vil have sauce klar hurtigere, så brug varmt vand til bouillonen

  2. Lav din egen sunde pasta af squash, gulerødder eller brug fx en boghvede eller bønnepasta

  3. Vend pasta og sauce sammen i en skål og servér

Note

Top med hakket persille og ristede salte mandler.