Bagt aubergine

Bagt aubergine med tahindressing

Bagt aubergine | Bagt aubergine med tahindressing

Mangler du inspiration til det vegetariske køkken? Så skal du prøve bagt aubergine. Det er super lækkert, smagfuldt og så mørt at det smelter på tungen. 

Du kan servere den bagte aubergine som tilbehør til en salat på dine kødfrie dage. Det er utrolig nemt at lave og kan spises året rundt - så du skal bestemt ikke snyde dig selv for denne ret. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Topping

  • Granatæblekerner
  • Tahindressing

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200°C varmluft

  2. Halver auberginen og rids diagonale tern

  3. Drys salt over og lad den trække i ca. 15 minutter

  4. Pres væsen ud og stænk med olivenolie og peber

  5. Bag i ovnen i 30 minutter

  6. Hæld tahini dressing over samt granatæblekerner